Leveransinformation

Frakt
Frakten ingår i priset. 
Beroende på mängden du beställer komma leveransen oftast att ske direkt till din brevlåda, men ibland även till ett utlämningsställe.
Leveranstiden varierar beroende på produkt och är vanligtvis mellan 3 och 10 dagar.

Om det skulle uppstå försening som gör att vi inte kan hålla den utlovade leveranstiden så kommer vi att kontakta dig och du har rätt att avbeställa din vara. Vi använder i första hand PostNord för transport av våra leveranser.
    
Returpolicy
Vid retur gäller att du som köpare står för returfrakten.  Vid returer ska produkten vara oanvänd och i oförändrat skick. Du måste anmäla en retur innan du skickar tillbaka produkten till oss. Vid godkänd retur returneras hela produktens kostnad, dock ej fraktkostnaden. Vill du anmäla ett återköp eller ett byte, mejla oss på principio@principio.se.
 
Reklamationspolicy
Om du har råkat ut för en defekt produkt så hjälper vi dig givetvis så gott vi kan för att rätta till det. Tillvägagångssättet skiljer sig från fall till fall, därför är det viktigt att du alltid kontaktar oss när du vill göra en reklamation. I vissa fall behöver vi få tillbaka varan för att undersöka den på plats, och i vissa fall räcker det om du som kund kan påvisa felet med hjälp av t.ex. en bild på produkten som tydligt visar defekten. Skulle vi behöva ta tillbaka varan står vi givetvis för frakten, förutsatt att ditt reklamationsärende blir godkänt. Vill du anmälda en reklamation, mejla oss på principio@principio.se.

Har du några frågor kring din leverans är du varmt välkommen att höra av dig till oss via principio@principio.se.